Nieuws

Privacy Policy

U kunt via deze link de uitgebreide uitleg met betrekking tot de Privacy Policy lezen.

 

Van september tot en met april is het de juiste tijd voor microdermabrasie. Deze behandeling is voor bijna iedere huid geschikt.

Het doel van deze behandeling is om de dode huidcellen zeer grondig te verwijderen; het resultaat is een rozige, gladde huid die huidproducten veel beter kan opnemen, pigmentvlekjes en oppervlakkige rimpeltjes vervagen. Na de behandeling kunt u gewoon weer aan  het werk of naar een feestje.

Probeer het eens! U zult versteld staan van het resultaat….

 

Een echte hype  is de bindweefselmassage van het gezicht. Niet verwonderlijk, want deze massage is zeer effectief en een perfecte anti-agingbehandeling. Daarom wordt er in de media veel aandacht aan besteed.

Goed, stevig bindweefsel zorgt voor een jong, strak en rimpelvrij gezicht. Als we ouder worden, neemt de hoeveelheid collagene- en elastinevezels af. Met een bindweefselmassage wordt de aanmaak van deze vezels gestimuleerd, en  verdere afbraak voorkomen.

Een bindweefselmassage in kuurvorm (4 weken lang 1 maal per week) zorgt voor een optimaal resultaat. Daarna is het een kwestie van bijhouden, naar gelang het gewenste resultaat.

Overleg met uw schoonheidsspecialist of uw huid geschikt is voor deze intensieve massage.