Behandelingen

Reviderm Basis 60,-

Verzorgende en reinigende behandeling om jouw huid een frisse uitstraling te geven.

Inclusief wenkbrauwen epileren.

Reviderm Classic 75,-

Uitgebreide behandeling verrijkt met intensief masker en speciaal ampul. Inclusief epileren wenkbrauwen en massage nek en schouders.

Reviderm Couperose 79,-

Deze speciale behandeling is ideaal voor de vasculair (bloedvaatjes) instabiele huid.

Bij de couperose behandeling wordt op een actieve manier de bloedvaten versterkt en de huidbarrière hersteld, waardoor ontstekingen en roodheden verminderen. Inclusief Søbye massage en een zeer verzachtend collageenvliesmasker.

Reviderm Microdermabrasie 95,-

Behandeling waarbij door middel van microkristallen dode huidcellen intensief worden verwijderd met behulp van de geavanceerde Revidermtechniek. De huid is na de behandeling veel beter in staat werkstoffen op te nemen. De huid wordt gladder, steviger en beter doorbloed.

Reviderm Anti-Ox 105,-

Behandeling waarbij microdermabrasie wordt aangevuld met een doorbloedingsmasker en Rebalance Hydro Massage. De huid wordt extra gestimuleerd tot herstel en wederopbouw van de cellen. Maakt rimpeltjes zachter en gladder.

Reviderm Oxygen 121,-

Zeer speciale anti-agingbehandeling waarbij het zuurstofbindend vermogen van de cellen sterk verbetert. Inclusief het speciale hydrolage (gips-) masker waardoor de werkstoffen nog beter worden opgenomen. Voor de vermoeide, minder doorbloede huid die behoefte heeft aan een intensieve oppepper.

Reviderm Microneedling 129,-

Deze behandeling is de beste anti-ging behandeling van dit moment.

Met MicroNeedling van Reviderm worden door middel van ultra fijne naaldjes microkanaaltjes in de opperhuid gemaakt waardoor werkstoffen direct in de huid worden gebracht. Ook wordt het herstelmechanisme van de huid wordt geactiveerd. Deze behandeling zorgt zeker in kuurverband voor langdurige resultaten.

Geschikt voor rimpeltjes, kraaienpootjes, door de zon beschadigde huid, slechte huidstructuur, rimpels in de bovenlip en contourverlies.

Een complete kuur bedraagt €675,- inclusief een aftercare set voor thuis ter waarde van €89,-